Salată de sfeclă cu hrean, Bacania Bucovinei, 314g

Salata de sfecla cu hrean este făcută după o rețetă tradițională din inima Bucovinei. Este un produs care se consumă pe tot parcursul anului. Gustul specific, dulce - iute se va asorta cu ou fiert, carne la grătar, sarmale sau friptură.
Este un produs care se prepară cu sfințenie, în zona Bucovinei, în special în preajma Sărbatorilor de Paște. Hreanul din salată are rolul de a "tăia" gustul gras al fripturii de miel sau al ouălor fierte. De asemenea, salata de sfecla cu hrean sprijină tractul digestiv.
Hreanul este recunoscut pentru proprietatea sa de a fi un antibiotic natural, care contribuie si la cresterea imunității. Sfecla este benefică pentru sănătatea ficatului, având proprietăți de detoxifiere.
Pentru a-și păstra intacte toate calitățile și beneficiile pentru sănătate, Hreanul nu este fiert. Acesta este amestecat rece, cu sfecla, după ce aceasta este fiartă și curățată. În acest fel, hreanul își păstrează prospețimea și elementele nutritive care îl fac atât de benefic pentru sănătate.
Este conservat în oțet, ceea ce îl face să fie un produs răcoritor.
Este un produs de bază atât în cămara gospodinelor din Bucovina, cât și în magazinul nostru cu produse tradiționale. Deoarece ingredientele de bază sunt rădăcinoase, care nu sunt perisabile, putem să îl producem pe toată perioada anului. Astfel, mereu veți comanda Salata de sfecla rosie cu hrean proaspata. In general producem o dată pe lună.

16,99 RON
16,99 RON / 1 bucăți