Politica de retur

Dreptul de returnare a produselor alimentare si nealimentare:
Conform legislatiei in vigoare (ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta – art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta – art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliul consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. Odata produsele primite acestea nu mai pot fi returnate, din motive de siguranta alimentara si igiena.
Conditii de returnare:
Cumparatorul beneficiaza de prevederile OUG 34/2014 " Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului ".
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Bulevardul Tudor Vladimirescu 124, oras Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinti.Daca aveti nevoie de informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, ne puteti suna la 0746 929 414 sau scrie la contact.bacanescu@gmail.com
Produsele pot fi schimbate sau inlocuite, iar daca vreti sa primiti banii inapoi si sa renuntati la comanda, acestia va vor fi returnati in maximum 14 zile de la momentul in care ne-ati informat asupra deciziei dumneavoastra. Se ramburseaza doar valoarea produselor, fara taxele de transport.
Atentie! Pot fi returnate doar produsele nealimentare aflate in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum. Copia facturii trebuie si ea ataşată.