Pachet boost de energie

OFERTA

Pachetul boost de energie contine  Saratele cu turmeric si seminte 150g,  Biscuiti cu fructe uscate, fara zahar adaugat, 150g si cutie cu jeleuri vegane cu continut de cafeina, Jelicii produse cu drag in Transilvania.

Saratele cu turmeric, susan si in este un produs vegan aparut din pasiune pentru alimentatia sanatoasa, avand ingrediente naturale, fara E-uri, conservanti, arome sintetice, uleiuri hidrogenate, lactoza sau oua.

Ingrediente: faina integrala de grau, seminte de susan, seminte de in, turmeric pudra, sare de mare, ulei nehidrogenat de nuca de cocos, bocarbonat de sodiu.

Biscuiti cu fructe uscate, artizanali, 150g este un produs vegan din ingrediente naturale, integrale bogate in firbre care asigura o digestie usoara si confera corpului echilibru si mai multa energie. Nu contin E-uri, conservanti, arome sintetice, uleiuri hidrogenate, lactoza sau oua.

Ingrediente: faina integrala de grau, curmale, stafide, ulei nehidrogenat de nuca de cocos, bicarbonat de sodiu.


Jelicii, jeleuri fine energizante, 100% vegane, fara gluten, artizanale, produse in Romania. 

Ingrediente: zahar, sirop de glucoza, agent gelifiant: pectina, acidifiant: acid citric, amestec energizant 2%: taurina, glucuronolactona, cafeina, inzitol, vitamina B3 nicotinamda, vitamina B6 clorhidrat depiridoxina, Vitamina B2 riboflavina, vitamina B12 cinacobalmina, acid pantoteic D- pantotenat de calciu, extract de ceai verde, colorant natural paprika.

Contine cafeina.Nu se recomanda pentru copii sau femei insarcinate.


36,00 RON 38,00 RON
36,00 RON / 1 g