Zacusca de ghebe, Bacania Bucovinei, 314g

Zacusca de ghebe din pădure este un produs de bază în cămara oricărei gospodine din Bucovina. Gătită artizanal, după o rețetă tradițională bucovineană, zacusca de ghebe este fiartă la foc mocnit și sterilizată în Bain-marie. Aceasta nu conține conservanți, coloranți sau aditivi. Ghebele sunt culese din pădurile din zona Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc - Vatra Moldoviței, sunt curățate și pregătite pentru zacuscă.


Folosim doar ghebe din flora spontană pentru a obține gustul inconfundabil și aroma de neuitat. Din acest motiv, cantitatea pe care o putem produce anual va diferi în funcție de cantitatea de ghebe pe care o vom putea găsi în pădurile din jur. Legumele din zacuscă sunt coapte pe plită și curățate manual.

Acest produs are drept ingredient principal ghebele. Acest lucru face ca această zacuscă să aibă un conținut ridicat de proteine vegetale, care poate contribui la menținerea unei diete echilibrate, fără grăsimi, sare și zahăr. În general se manancă tartinat pe pâine, dar poate fi consumat și simplu. Se asortează foarte bine cu cașcaval și roșii. Un borcan este suficient pentru a hrăni două persoane. 

23,99 RON